Kálmán Olgával, Diószegi Nórával és Gulyás Mártonnal közvetíti a rabszolgatörvény elleni tüntetést a Partizán és a Mérce

Ez a cikk több mint 4 éves.

Szombaton számos szakszervezet, hallgatók, pártok és magánszemélyek vonulnak utcára az úgynevezett rabszolgatörvény ellen. A tüntetést közös műsorban élőben közvetíti a Mérce és a Partizán a két médiatermék Facebook-oldalán.

– 9 óra 45 perctől Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője és Diószegi Nóra, a Mérce főszerkesztő-helyettese közvetítik a tömegből a vonulást
– 11 órától Kálmán Olga a Kossuth téren kialakított helyszínen kérdezi majd vendégeit
– 12 órától pedig a tüntetés beszédeit fogjuk közvetíteni

A Mérce emellett szöveges percről-percre tudósítással is készül a tüntetésre (itt, a merce.hu-n is megtalálhatod majd a közvetítést)

Ne maradj le a közvetítésről, kövesd egy tetszikkel a Partizán:

és a Mérce oldalát:

illetve a Partizán Youtube oldalát:

Ha pedig biztosra akarsz menni, hogy a Facebook algoritmusa ne verjen át, és így ne maradj le a közvetítésről, a Facebook főoldalára kattintva jobb oldalon felül, a hírfolyam gombnál kattints a beállítások szerkesztésére, majd az elsőként beállítások pontnál az oldalakra. Jelöld be itt a Mérce és a Partizán Facebook-oldalát, így ezek az oldalak nem vesznek majd el a hírfolyamodban.