Értesítünk a nap 2-3 legfontosabb cikkéről. Legyél képben! Jöhet?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Partizán – mi vár rád, ha minket nézel?

Péntekenként az adott hét legérdekesebb bel-és/vagy külföldi politikai eseményeivel jelentkezik Gulyás Marci, a hetiWTF című vlogban. Itt a közélet feldolgozható, heti adagban kerül górcső alá, hogy segítsen napra késznek lenni a legégetőbb kérdésekben!

Szombatonként Partizáninfóval várjuk nézőinket, ahol korábban megszokott módon, szórakoztatva veszünk át egy-egy fontos, meghatározó, izgalmas közéleti kérdést!

Nem szűnnek meg az élő adások sem! Minden hónapban legalább egyszer várunk minden érdeklődőt a Baross utca 85-ben. A februári adásban Vona Gábor lesz vendégünk. Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol tájékozódhatsz az eseményeinkről, illetve ahol online nézheted az adásainkat.

Az igazán elhivatott Partizánoknak az Instagram is tartogat plussz tartalmakat, kövess be minket ott is! Ha pedig szeretnéd támogatni, hogy a műsor a jövőben is megvalósuljon és fejlődjön, akkor csatlakozz a támogatóink közé a Patreon oldalunkon, köszönjük!

Főpolgármester-jelöltek vitáztak egy szabadabb Budapestről

Nagy sikerű rendezett a Partizán a budapesti főpolgármesteri előválasztások előtt, a hőségriadó ellenére is megtelt a Vasas Székház 600 fős terme érdeklődőkkel. Az ellenzék három jelöltje, Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás), Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) és Kálmán Olga (független a DK támogatásával) állt ki egymással szemben, bár az hamar kiderült, hogy sok mindenben egyetértenek a főváros vezetésének víziójával kapcsolatban.

Listavezetők vitájával zárult le a Partizán EP választási roadshow-ja

Budapesten zárult le a Partizán EP vitasorozata, méghozzá egy listavezetői vitával, amin Vágó Gábor (LMP), Dobrev Klára (DK), Tóth Bertalan (MSZP-Párbeszéd), Gyöngyösi Márton (Jobbik), Döme Zsuzsanna (MKKP) és Cseh Katalin (Momentum) vettek részt.Ahogyan a vitasorozat korábbi állomásain, a Fidesz-KDNP-nek szánt pulpitus ezúttal is üresen maradt.

Szegeden vitáztak az EP képviselőjelöltek a Demokratikus Európáról

Szegeden folytatódott a Partizán EP választási vitája, a képviselőjelöltek közül Turcsán Szabolcs (LMP), Rónai Sándor (DK), Mester Barnabás (MSZP-P), Balczó Zoltán (Jobbik), Donáth Anna Júlia (Momentum) és Fűrész Gábor (MKKP) vett részt. A téma a Demokratikus Európa volt, de a politikailag mozgalmas hét után számos aktualitás is terítékre került.