Partizán – mi vár rád, ha minket nézel?

Péntekenként az adott hét legérdekesebb bel-és/vagy külföldi politikai eseményeivel jelentkezik Gulyás Marci, a hetiWTF című vlogban. Itt a közélet feldolgozható, heti adagban kerül górcső alá, hogy segítsen napra késznek lenni a legégetőbb kérdésekben!

Szombatonként Partizáninfóval várjuk nézőinket, ahol korábban megszokott módon, szórakoztatva veszünk át egy-egy fontos, meghatározó, izgalmas közéleti kérdést!

Nem szűnnek meg az élő adások sem! Minden hónapban legalább egyszer várunk minden érdeklődőt a Baross utca 85-ben. A februári adásban Vona Gábor lesz vendégünk. Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol tájékozódhatsz az eseményeinkről, illetve ahol online nézheted az adásainkat.

Az igazán elhivatott Partizánoknak az Instagram is tartogat plussz tartalmakat, kövess be minket ott is! Ha pedig szeretnéd támogatni, hogy a műsor a jövőben is megvalósuljon és fejlődjön, akkor csatlakozz a támogatóink közé a Patreon oldalunkon, köszönjük!

Az éjféli záróra, az Airbnb-probléma és a zöld területek hiánya is szóba került a VI. és VII. kerületi ellenzéki beszélgetésen

Terézvárosból Soproni Tamás polgármesterjelölt, Heltai László, Miyazaki Jun képviselőjelöltek és Temesvári Szilvia alpolgármesterjelölt voltak jelen, Erzsébetvárosból pedig Szücs Balázs, Borka-Szász Tamás és Borbélyné Bárdi Zsuzsanna az egyesült ellenzék pártjaitól, valamint Szikszai Sándor az Élhető Erzsébetvárosért Egyesülettől.