Értesítünk a nap 2-3 legfontosabb cikkéről. Legyél képben! Jöhet?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Partizán – mi vár rád, ha minket nézel?

Péntekenként az adott hét legérdekesebb bel-és/vagy külföldi politikai eseményeivel jelentkezik Gulyás Marci, a hetiWTF című vlogban. Itt a közélet feldolgozható, heti adagban kerül górcső alá, hogy segítsen napra késznek lenni a legégetőbb kérdésekben!

Szombatonként Partizáninfóval várjuk nézőinket, ahol korábban megszokott módon, szórakoztatva veszünk át egy-egy fontos, meghatározó, izgalmas közéleti kérdést!

Nem szűnnek meg az élő adások sem! Minden hónapban legalább egyszer várunk minden érdeklődőt a Baross utca 85-ben. A februári adásban Vona Gábor lesz vendégünk. Kövessétek a facebook oldalunkat, ahol tájékozódhatsz az eseményeinkről, illetve ahol online nézheted az adásainkat.

Az igazán elhivatott Partizánoknak az Instagram is tartogat plussz tartalmakat, kövess be minket ott is! Ha pedig szeretnéd támogatni, hogy a műsor a jövőben is megvalósuljon és fejlődjön, akkor csatlakozz a támogatóink közé a Patreon oldalunkon, köszönjük!

Karácsony Gergely indul az előválasztáson!

2019-ben önkormányzati választások lesznek, így lehetőség nyílik arra, hogy Budapest leváltsa Tarlós Istvánt, és létrejöhessen egy nem fideszes közgyűlési többség. Karácsony Gergő, Zugló polgármestere bejelentette, hogy elindul a főpolgármesterségért.

Milyen változást hozhat ez a város életében? Erről beszélgettünk Karácsony Gergővel a Partizán évindító adásában.

Tüntetések és a politika szocialista megújítása! Hogyan?

A héten meghatározó volt a munka törvénykönyvének módosítása miatti közfelháborodás. A javaslat megszavazása körüli parlamenti események feszültségeket és indulatokat váltottak ki, amely az elmúlt évek egyik legintenzívebb tüntetéssorozatába csúcsosodott ki.
A Partizán 8. adásában Pap Szilárd Istvánt (Mérce.hu), Schiffer Andrást (ex-LMP) és Tóbiás Józsefet (MSZP) kérdeztük a külföldi demokratikus-szocialista politikai törekvésekről és arról, hogy mitől hiteles ma egy baloldali párt.