Az ismeretlen Tarlós: az első 4 év botrányai

Ez a cikk több mint 2 éves.

Az önkormányzati választásokhoz közeledve a Partizán 3 részes dokumentumfilmet készített Tarlós Istvánról, az első epizód pedig mától elérhető YouTube csatornánkon! A filmben részletesen bemutatjuk Tarlós 3 évtizedes karrierútját, a „farmeros-bőrdzsekis” SZDSZ-es korszakától napjainking. Az első rész az 1990-1994 közötti időszakról szól. A témaválasztás, ahogy az a bevezetőben is elhangzik, adta magát: „Budapest főpolgármestere Magyarország lefgontosabb, közvetlenül megválasztott közjogi tisztségviselője. Mégis, ehhez képest nagyon keveset tudunk fővárosunk első emberéről. Ez a dokumentumfilm azért készült, hogy az ismeretlen Tarlóst megismerhetővé tegyük.”


Egy a célunk a filmmel: #tarlosnakmenniekell

A túlnépesedés és a klímaváltozás kapcsolata

A népesség növekedése és a klímaválság közötti kapcsolat korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan állítják. Érdemes felidézni, hogy történetileg milyen társadalmi csoportok kapcsán szokott felmerülni a népességszabályozás.

Így lett Magyarország pornónagyhatalom

A rendszerváltás után beáramló pornóipari tőke kíméletlenül kihasználta a rendkívül olcsónak számító magyar munkaerőt. A kiszolgáltatott nőket a nyugati gyártócégek könnyedén rá tudták venni az akkoriban még durvának és ritkának számító szexjelenetekre is.