Az ismeretlen Tarlós: az első 4 év botrányai

Az önkormányzati választásokhoz közeledve a Partizán 3 részes dokumentumfilmet készített Tarlós Istvánról, az első epizód pedig mától elérhető YouTube csatornánkon! A filmben részletesen bemutatjuk Tarlós 3 évtizedes karrierútját, a „farmeros-bőrdzsekis” SZDSZ-es korszakától napjainking. Az első rész az 1990-1994 közötti időszakról szól. A témaválasztás, ahogy az a bevezetőben is elhangzik, adta magát: „Budapest főpolgármestere Magyarország lefgontosabb, közvetlenül megválasztott közjogi tisztségviselője. Mégis, ehhez képest nagyon keveset tudunk fővárosunk első emberéről. Ez a dokumentumfilm azért készült, hogy az ismeretlen Tarlóst megismerhetővé tegyük.”


Egy a célunk a filmmel: #tarlosnakmenniekell

Az éjféli záróra, az Airbnb-probléma és a zöld területek hiánya is szóba került a VI. és VII. kerületi ellenzéki beszélgetésen

Terézvárosból Soproni Tamás polgármesterjelölt, Heltai László, Miyazaki Jun képviselőjelöltek és Temesvári Szilvia alpolgármesterjelölt voltak jelen, Erzsébetvárosból pedig Szücs Balázs, Borka-Szász Tamás és Borbélyné Bárdi Zsuzsanna az egyesült ellenzék pártjaitól, valamint Szikszai Sándor az Élhető Erzsébetvárosért Egyesülettől.