Megjelent Az ismeretlen Tarlós utolsó része

Ez a cikk több mint 2 éves.

A harmadik részben Tarlós főpolgármesteri 9 évét mutatjuk be. A filmből kiderül, hogy a Fővárosi Közbeszerzési Kft. már egy évvel megalakulása után a Rogán-Habony tengelyhez volt köthető, és összesen több mint 400 milliós tartozást halmozott fel; hogy hogyan lett a római-parti gátépítésből sok milliárdos ingatlanfejlesztési projekt; hogy a hajléktalanok elűzése a közterekről már jóval 2018 előtt elindult Budapesten, pusztán politikai haszonszerzésből. Emellett pedig a városligeti építkezéseknek és fakivágásoknak is szenteltünk egy részt.

Tudtad, hogy Tarlós alatt 33%-kal nőtt az asztmás gyerekek száma a fővárosban? Hogy a főpolgármester beleegyezésével többszáz gyermekvédelmi, oktatási és egészségügyi intézmény került Budapesttől egyenesen az állam kezébe, hatalmas vagyonvesztést okozva ezzel a városnak? És hogy Tarlós óbudai bizalmi embere, az egykori kémelhárító Pető György kapcsolatain keresztül egy önkormányzathoz közeli cégvezetői holdudvart szerveztek meg?

Az ismeretlen Tarlós első és második részét a linkekre kattintva tudod megnézni. 

A túlnépesedés és a klímaváltozás kapcsolata

A népesség növekedése és a klímaválság közötti kapcsolat korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan állítják. Érdemes felidézni, hogy történetileg milyen társadalmi csoportok kapcsán szokott felmerülni a népességszabályozás.

Így lett Magyarország pornónagyhatalom

A rendszerváltás után beáramló pornóipari tőke kíméletlenül kihasználta a rendkívül olcsónak számító magyar munkaerőt. A kiszolgáltatott nőket a nyugati gyártócégek könnyedén rá tudták venni az akkoriban még durvának és ritkának számító szexjelenetekre is.