Megjelent Az ismeretlen Tarlós utolsó része

A harmadik részben Tarlós főpolgármesteri 9 évét mutatjuk be. A filmből kiderül, hogy a Fővárosi Közbeszerzési Kft. már egy évvel megalakulása után a Rogán-Habony tengelyhez volt köthető, és összesen több mint 400 milliós tartozást halmozott fel; hogy hogyan lett a római-parti gátépítésből sok milliárdos ingatlanfejlesztési projekt; hogy a hajléktalanok elűzése a közterekről már jóval 2018 előtt elindult Budapesten, pusztán politikai haszonszerzésből. Emellett pedig a városligeti építkezéseknek és fakivágásoknak is szenteltünk egy részt.

Tudtad, hogy Tarlós alatt 33%-kal nőtt az asztmás gyerekek száma a fővárosban? Hogy a főpolgármester beleegyezésével többszáz gyermekvédelmi, oktatási és egészségügyi intézmény került Budapesttől egyenesen az állam kezébe, hatalmas vagyonvesztést okozva ezzel a városnak? És hogy Tarlós óbudai bizalmi embere, az egykori kémelhárító Pető György kapcsolatain keresztül egy önkormányzathoz közeli cégvezetői holdudvart szerveztek meg?

Az ismeretlen Tarlós első és második részét a linkekre kattintva tudod megnézni. 

Benedek Tiborra emlékezünk

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vizilabdázó, 2003-ban világbajnok, majd egy évtizeddel később ismét, akkor már a magyar válogatott szövetségi kapitányaként. A magyar sportélet egyik legkiemelkedőbb alakja, de jóval több ennél: a kevesek közé tartozott, akik nem csupán a sportrajongókat szólították meg, példakép lehetett ő mindenki számára. 47 éves volt.