„A Heti Hetes egy tévedés az életemben” Interjú Verebes Istvánnal

Ez a cikk több mint 1 éves.

Verebes István karrierje legalább annyira sokszínű, mint politikai identitása. Színész, rendező, színházigazgató, író, dramaturg, zeneszerző, műsorvezető, rádiós konferanszié, újságíró, festő, járókelő, apa, négyszeres férj, barát (többek között Gyárfás Tamásé), „ideológiailag színes”, konzervatív, liberális, baloldali, megrögzött individualista.

Védelmébe vette Kádárt a 80-as években, 98-ban leszavazott Orbánra, majd a Heti Hetesben „esztendőkig állt az Orbán kép alatt egy lándzsával és üvöltötte, mint az Altamira-barlangban a bölényt elejteni vágyó ősember, hogy feszítsük meg!” (Köszi, Fábry!). Mit lehet még elmondani erről az emberről?

Elmondja ő, az év első PartizánPOP interjújában.

A túlnépesedés és a klímaváltozás kapcsolata

A népesség növekedése és a klímaválság közötti kapcsolat korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan állítják. Érdemes felidézni, hogy történetileg milyen társadalmi csoportok kapcsán szokott felmerülni a népességszabályozás.

Így lett Magyarország pornónagyhatalom

A rendszerváltás után beáramló pornóipari tőke kíméletlenül kihasználta a rendkívül olcsónak számító magyar munkaerőt. A kiszolgáltatott nőket a nyugati gyártócégek könnyedén rá tudták venni az akkoriban még durvának és ritkának számító szexjelenetekre is.