Először beszél kamera előtt arról, hogy gyerekként egy pap szexuálisan zaklatta

Ez a cikk több mint 2 éves.

2016-ban jelent meg az első cikk A.-ról, ahol anonim módon ismertették, hogy a férfi gyerekkorában milyen bántalmazásnak volt elszenvedője.

Már ekkor napvilágra került, hogy az elkövető  pap.

Az első felnőttek, akiktől a zaklatás után segítséget kért, nem akarták elhinni a vádakat, pszichológusi szakvéleményt és szembesítést emlegettek, ezzel alaposan megijesztve a fiatal fiút. Ezután évekre eltemette magában az emlékeket, végül egy Index-cikk elolvasása után döntött úgy, hogy összeszedi minden erejét és végigviszi az ügyet.

A sajtóban először az Indexnek beszélt, majd a 444-nek és a VálaszOnline lapoknak is nyilatkozott, de korábban még sehol sem fedte fel a személyazonosságát. Abban bízik, hogy a kiállásával más, abúzust átélt áldozatokat is ösztönözni tud, mindenkinek azt üzeni:

ne hallgassanak a velük szemben elkövetett visszaélésekről.

A túlnépesedés és a klímaváltozás kapcsolata

A népesség növekedése és a klímaválság közötti kapcsolat korántsem olyan egyértelmű, mint ahogy azt sokan állítják. Érdemes felidézni, hogy történetileg milyen társadalmi csoportok kapcsán szokott felmerülni a népességszabályozás.

Így lett Magyarország pornónagyhatalom

A rendszerváltás után beáramló pornóipari tőke kíméletlenül kihasználta a rendkívül olcsónak számító magyar munkaerőt. A kiszolgáltatott nőket a nyugati gyártócégek könnyedén rá tudták venni az akkoriban még durvának és ritkának számító szexjelenetekre is.